dinsdag 1 augustus 2023

week 3 : Brac : donderdag tot zondag

 Donderdag 20/7 Vertrokken we om 7u50 naar Vidova Gora, het hoogste punt waar we een mooi uitzicht kregen.










Daarna een zwemmeke in de zee, weer helemaal alleen zonder ander mensen, genoten van een zalige poolnoodle sessie met maar 1 domperke op de feestvreugde want manliefs bril werd weggespoeld door onverwachte golven .... gelukkig had hij een reserve exemplaar mee !!! Lunchke in Puzisca (ne mislukten tosti ipv ne sandwich) en daarna shoppen bij Konzum om inkopen te doen voor een grill sessie thuis om te eindigen met een avond zwemmeke.

Vrijdag 21/7 ontbeten en genikst. Onder ons 4 naar Supetar naar de apo achter anti insecten spray want elke avond worden we opgevreten dus ook afterbite gekocht. En Kane kreeg zijn flashy zonnebril die hij al wou sinds dag 2. Zelfgemaakte tonijnsla als lunch en daarna te voet naar onze zee voor een aangename poolnoodle sessie ! En daarna nog in  onze pool geplonst.

Avondeten deden we vlakbij in Supetar bij "Jure" ook aan zee waar ik genoot van een grilled chicken filet.



Fanta ijs

een rood hoorntje !

Op zaterdag 22/7 ontbeten rond 9u en daarna een wandelingetje gemaakt naar het kerkhof en de lokale Studenac supermarktje, niet ver maar met 30graden op uwen bol is dat al rap teveel !!!

Na de lunch inkopen bij de Konzum en daarna onder ons 2 naar zee vlakbij die vrij wild was zodat ik serieus moest "werken" om niet al te nijg af te drijven. Avondmaal kipfilet met verse champignonroom saus met wedges en nuggets/kippets. Er volgde een mini onweertje maar dat belette ons ni naar zee te gaan onder ons 4 zodat de boys vanaf de haven in zee konden springen en ik genoot van een 4 sterren zonsondergang maar had jammer genoeg mijn gsm ni mee !

cloudporn




na het onweer

Onderweg naar ons huis barstte het los en kwamen mensen naar buiten gelopen om foto's te trekken en filmpjes te maken van de regendruppels die vielen, veel waren het er ni !

Zondag 23/7 trokken we naar Sumartin Beach maar daar waren zee egels dus ging ik niet helemaal in het water, weeral een plekje voor ons alleen. Daarna een pizza van pizza Perivoj, keilekker !

pizza Slavonska met vlees

pizza kip




's Avonds was het left over eten dag ; spaghetti, zelfgemaakte lookbroodjes en de left over pizza van de lunch. Met de boys naar zee waar ik een slow mo filmke maakte van hun jumps en deze keer de zonsondergang wel kon trekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

feestdag op de leukste werkdag van de week...

 Maandag papieren binnen brengen bij bazin en tanken. Oordoppen tegen snurken bij de apotheek en 3 glazen objecten die ik met Kerst kan vull...