maandag 27 maart 2023

Kane 3 dagen op (GWP) Gewoon Weg weg van de WIjnPers ;-) but now serious (Geïntegreerde WerkPeriode)

 Na het akward moment tijdens de wekelijkse chat volgde maandag een volgende knaller van formaat in de vorm van een mail waaruit blijkt dat bepaalde oogkleppen afgevallen zijn en er geen familieweekend doorgaat in 2024.

Het was dan ook met een raar gevoel dat ik dinsdag richting K. trok maar de sfeer was warm en hartelijk en ik leefde me weer 4u uit en ging met een goed gevoel naar huis des te meer omdat ik zal vergoed worden voor mijn reistijd !!!

Woensdag vertrok Kane op GWP naar Amsterdam, vorig jaar was het Bokrijk. Ni echt met volle goesting, hopelijk valt het wat mee ...

Donderdag was ik stikkapot, mijn rechter schouder deed pijn, overcompensatie of belasting wie zal het zeggen. Feit is dat mijn linkerschouder zich de afgelopen week heel goed heeft gedragen ;-) Als de situatie zo blijft, ziet die specialist mij niet meer terug !

Vrijdag trok ik naar den Delhaize in Keerbergen want die idioten in Haacht staken op vrijdag en zaterdag. Kane kwam thuis rond 19u !

En mijn bloembak van de Plantrekkers uit Leuven werd geleverd !



krokusje bloeien al een tijdje

Zaterdag boven wat gepoetst en naar de finale gekeken van The Greatest Dancer op vrt, buiten de allereerste aflevering had ik het niet gezien, de top 3 en uiteindelijke winnaar waren terecht !

Zondag viel er heel wat regen en buiten de volledige beneden poetsen gebeurde er niet veel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

feestdag op de leukste werkdag van de week...

 Maandag papieren binnen brengen bij bazin en tanken. Oordoppen tegen snurken bij de apotheek en 3 glazen objecten die ik met Kerst kan vull...