maandag 13 februari 2023

prik in de schouder

Een zonnige dinsdag waarop ik eindelijk nog eens ging wandelen !!! Stevig tempo en bijpraten met vriendin R., onderweg stoppen om een broodje smos américain te eten en dan doorgewandeld. Het was koud in het begin maar al snel waren de handschoenen en sjaal overbodig !

Woensdag naar de markt met bonneke, brood gekocht én een nieuw donsdeken. En de 5 euro die ik gered had uit de wasmachine bij mijn klant mocht ik houden !

Vrijdag had ik om 11u45 afspraak in Imelda in Bonheiden met een schouder specialist. Voor half 12 was ik ingecheckt en zat ik in de wachtzaal met 2 andere mensen, ik was net beginnen lezen toen mijn naam afgeroepen werd. Dokter Van Dun was een aangename Nederlander die het probleem wist bloot te leggen na een aantal manoeuvres die ik moest uitvoeren. De kalk is niet zozeer het probleem eerder de ontsteking dus hij stelde een infiltratie voor en stuurde me door naar medische beeldvorming waar ik tot mijn grote verbazing nog kon worden "ingeschreven" en binnen de korste keren werd geholpen door een jonge dokter die de prik zette na vakkundige uitleg etc. het is een pijnstillend én ontstekingsremmend middel en zou vrij snel moeten werken vooraleer de pijn eerst verergerd ... Na een tussentop bij Nondejeu en Delhaize was ik iets voor 13u al terug thuis ! Zalig ziekenhuis zeg ik dan !

Zaterdag vierden we Kane's verjaardag met bonneke en mijn broer, we aten zelfgemaakte pizza en bonneke had gezorgd voor een "gebak in thema" met een tractor !



16 kaarsjes op de taart ging ni goe komen...




Onze Nordmann kreeg eindelijk een plekje in de tuin én Kane maakte een voeder toog voor de vogeltjes die in de zomer nog kan dienen voor andere dingen !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

engelbewaarder...

We genoten van de ballen van Wim : kippenbal met spinazie in, stoemp en wortelen uit de oven levering omheining materiaal ! Maandag naar de ...