maandag 6 februari 2023

Kane 16 !

 Maandag ging ik langs bij mijn werkgever om de gegevens van mijn "nieuwe klant" door te geven, ik wipte binnen in de bieb waar ik buiten kwam met een boek over migraine en 2 romans. Ik reed naar huis via Kampenhout-sas want werken om naar Haacht te kunnen en shopte in de Lidl.

Dinsdag allerlaatste keer bij klant waar ik al bijna 9 jaar kwam, het zou me niet verbazen moesten ze me terug vragen voor het jaar om is want zelf kuisen ... Er stond een leuke geschenkenmand van Rom klaar en een dank u briefje.



Woensdag na het avondmaal trokken we naar Colruyt om inkopen te doen voor Kane's fuif : we namen de laatste vier bakken Stella mee. Ik vergeleek enkele prijzen van producten die ik geregeld koop, ik koop ze goedkoper bij Delhaize en AH ! Er is ook veel minder grote hoeveelheidskorting heb ik de indruk. Ben nooit Colruyt fan geweest en zal het ook zeker nooit worden.

Donderdag deed mijn lijf zo'n zeer dat ik een kiné beurt boekte en die deed deugd, als ik dit niet doe, zou het wel eens kunnen eindigen in een lumbago ... Volgende week weer !
Vrijdag onderging ik een rx en echo van mijn linker schouder en kwam ik eindelijk te weten wat de oorzaak van de pijn is : kalk. Na advies van de huisarts een afspraak gemaakt bij een schouderspecialist in Imelda, daar kan ik al terecht volgende week vrijdag !
Zaterdag naar Colruyt in Keerbergen, da's een grote met een veel groter assortiment en daar hadden ze de party hapjes van Beckers, 48 stuks in een doos. En toen was het tijd voor Kane's kelderfuif want hij werd 16. Er kwam 15 man en er was ambiance en er werd goed gedronken, iedereen was vriendelijk en amuseerde zich maar toch was ik blij toen om 1u de laatste naar huis ging !

stilte voor de storm...



En we krijgen geregeld bezoek van een sperwer, dacht eerst dat het een buizerd jong is maar nee dus. Da's geen goeie zaak want die vreet kleine vogeltjes op vandaar dat die de laatste weken minder massaal aanwezig zijn.



En zondag was het tijd voor het jaargetijde in Edegem, voor mij vooral een leuk weerzien met mijn favo schoonzusje want voor het eten en de rest moet je het niet doen, zoveel laweit want we zaten in een kleinere zaal maar we hebben het weer overleefd !
En ondertussen is de kelder ook weer proper want die was helemaal nat en vies.


1 opmerking:

  1. Ik ben ook geen Colruyt fan, winkel liever in Delhaize of Albert Heijn. O ja, proficiat met je zoon!

    BeantwoordenVerwijderen

engelbewaarder...

We genoten van de ballen van Wim : kippenbal met spinazie in, stoemp en wortelen uit de oven levering omheining materiaal ! Maandag naar de ...