maandag 25 april 2022

 Paasmaandag, iedereen gezellig thuis, wat gelezen in de tuin maar binnengekomen na een aanval van een wesp én één of ander brombeest dat in mijn haren vloog, het grote nadeel van warmer weer  al die vervelende insecten.... Onze verwarming staat af !!! Een pak vroeger dan vorig jaar, het is hier binnen boven 25° dankzij de vele lichtinval en zonneschijn. Iedereen begon te klagen dat het te warm was dus hebben we de stap gezet !

Dindsdag een dagje thuis, naar kringwinkel geweest, nog een volle zak binnengebracht en voor 4 euro een hemd voor onzen oudste gekocht want deze week Chrysostomos en dus verkleedweek... De weegschaal geeft -6 kg aan !!! Onze jongste kreeg héél goed nieuws, hij mag elke woensdag namiddag gaan werken en zal zo een aardig centje verdienen. En de vliegtickets naar Berlijn zijn geboekt !

Heel de week Chrysostomos in DBH, dinsdag ging Dean op bedrijfsbezoek en was hij vrijgesteld van het thema "hippies", woensdag was het "marginaal/fout" en trok hij een kleurrijke outfit aan, donderdag was het "maffia" en trok hij zijn blazer, hemd en das van de kringwinkel aan. Op vrijdag was het een pinguinpak waarin hij ging lasershooten in Leuven met zijn klas, de grote domper op de feestvreugde was dat zijn fiets gestolen werd aan het station, voor die ene (domme) keer dat hij zijn fiets niet op slot had gedaan... Ik kreeg een frenchke met een kleurke op mijn nagels en liet terwijl mijn haar knippen en kleuren.



Zaterdag werd ons terras gekärchered en kreeg alles een (nieuw) plekje.
Zondag gingen we op bezoek bij de grannies.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

feestdag op de leukste werkdag van de week...

 Maandag papieren binnen brengen bij bazin en tanken. Oordoppen tegen snurken bij de apotheek en 3 glazen objecten die ik met Kerst kan vull...