maandag 2 januari 2023

dag 2022

 Op maandag avond passeerde de tractorrun blakbij de deur en die was leuk !!!








Lego Christmas village

Dinsdag trok ik naar Botanica want kerstsale aan -30%, ik kocht enkele leuke items om volgend jaar te verwerken !!! Mijn kerstbomen bestelling van Shein kwam toe. 

Woensdag scoorde ik 3 kerstartikelen bij Kruidvat voor 3 euro, de winkel was al geplunderd. Ik inde de boys hun kras winsten. Kane 25 euro en Dean 40 euro. Leuk extra kerstkadoke. Ondertussen ben ik bijna weer de oude, ik slik mijn pillen braafjes maar de puffer ligt in de apotheekkast. Thank God for medicine !!!

Donderdag ging ik "op trot" naar KV, Modemakers, Trafic, Casa, Zeb, C&A, ik deed amper  100 euro op en dan vooral aan kerstsolden en 3 Jack & Jones undies voor de boys. Ik ben een online shopper en zal dat voorlopig blijven denk ik !

Zaterdag stonden we vroeg op om direkt te vertrekken naar den AH XL in Mechelen voor eindejaarseten te kopen (apéro en gourmet en vleesjes voor op de bakplaat) Zalige winkel maar nét iets te ver om goed te zien, diepvries kopen is uitgesloten ... Rond 11u kwam meter C. met haar boys om verjaardagskado's te wisselen en bij te klappen maar dat verliep niet zoals gepland want den oudste wou geen millimeter wijken van haar zodat we niet voluit konden tetteren... Kane spendeerde donderdag en vrijdag in Haacht bij de opzet van de afterwork en oudejaars party. Mijn medicijnen zijn er bijna door en mijn handen trillen niet meer ! Thank God for that !

De laatste dag van het jaar deed ik nog last minute inkopen bij Spar Winksele en ging ik een laatste keer kerstsolden doen bij Botanica, Ik luisterde naar de tijdloze 100 p StuBru. Het was belachelijk warm nl. 17° maar er stond felle wind. Ik gaf op Gift Haacht een beautypakketje weg met ladekastje, er kwamen een 7 tal reacties waaruit ik diegene selecteerde die het het meest kon gebruiken. De Oudjaar boys waren terug om 4u30. Dean bracht Oudjaar door in mineur want ziek en geen mates die kwamen. Ik keek nog een kerstfilm en Déjà Vu op Digi en genoot van de vele kaarslichtjes !!!

Zondag 1 januari verliep héél rustig, lang slapen en 's avonds kwam meter C. mee gourmetten want we hebben toch altijd teveel "en nodig eens een eenzame uit" ... Het was gezellig en toen zij huiswaarts keerde, keken wij samen naar de nieuwe geschiedenis serie met Tom Waes en Onder Vuur.


1 opmerking:

  1. Mooie foto's.
    Beste wensen voor 2023

    Groetjes, Wildcard ( https://worldsapart3.wordpress.com )

    BeantwoordenVerwijderen

engelbewaarder...

We genoten van de ballen van Wim : kippenbal met spinazie in, stoemp en wortelen uit de oven levering omheining materiaal ! Maandag naar de ...